Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Egy stratéga szerint a Bitcoin kitörése rövid ideig tarthat. A kriptovaluta kedden csaknem 2% -kal gyarapodott, amihez részben hozzájárult, hogy a PayPal kriptobarát online fizetési szolgáltatásokat nyújtott globális partnerei millióinak.

Úgy gondolom, hogy ezeknek a dolgoknak a nagy része most nagyon trükkös” – mondta Boris Schlossberg, a BK Asset Management árfolyamstratégiájának ügyvezető igazgatója kedden a CNBC “Trading Nation”-én.

A Bitcoin nagyfokú volatilitása valószínűleg azt jelenti, hogy az olyan platformokon végrehajtott tranzakciók, mint a PayPal, „végtelenül kicsik lesznek a szokásos devizához képest” – mondta Schlossberg, megjegyezve, hogy továbbra is hisz abban, hogy a bitcoin jobb értékraktár, mint az arany.

Ennek ellenére „az egész kriptográfiai gyűlés nagyon hosszúra nyúlik” – figyelmeztetett.

A chicagói árutőzsde kedden jelentette be a mikro-bitcoin határidős piacra dobásának tervét májusban, amelynek értéke egy bitcoin tizede.

Egy ilyen lépés megzörgetheti a bitcoin árfolyamát, akár tetszik a befektetőknek, akár nem – mondta Schlossberg, megjegyezve, hogy ez utoljára tetőzött, amikor a CME legutóbb 2017 végén indította el a bitcoin határidős ügyleteit.

“Azt hiszem, nagyon-nagyon közel vagyunk talán egy középtávú csúcshoz itt” – mondta a stratéga. “Ezen a ponton mindenképpen esedékes egy kis korrekció.”

A hátrányban figyelhető szint 52 000 dollár – mondta Matt Maley, a Miller Tabak fő piaci stratégája ugyanabban a “Trading Nation” interjúban.

“Ha ez a szint alá esik, akkor nagy figyelmeztető zászló lesz” – ezzel a bitcoin az év első alacsonyabb mélypontját adta az elmúlt hat-nyolc hónapban történt magasabb és magasabb mélységek sorozata után – mondta.

“Azonban most, azzal a magasabb és legmagasabb mélységsorozattal, úgy gondolom, hogy a legkisebb ellenállás [útja] magasabb” – mondta Maley. „Tehát, ha a legutóbbi 61 000-es csúcs fölé esik, akkor egy másik lábbal magasabbnak kell lennie.” Ennek ellenére egyetértek Borisszal. Nagyon ingatag helyzetben sokkal nagyobb csökkenést fog látni az útja során. Lehet, hogy megváltoztatja a világot, de az Amazon megváltoztatta a világot. Még mindig sok mély korrekciót lát. ”

A Bitcoin értéke szerdán 57 700 dollár felett volt.

Leave a comment